عبدالمطلب رهنما، شهردار اردکان و مهدی فرجی، رئیس شورای اسلامی این شهر، با انتشار پیامی مشترک آغاز هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفتند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اردکان فارس، در متن این پیام تبریک آمده است؛
بسمه تعالین
ن وَٱلقَلَمِ وَمَا یَسطُرُونَ
اساس تمدن بشر و تکامل فرهنگ بر انباشت اندیشه استوار است و این امر بدون نوشتن و کتابت ممکن نشده است پس کتاب گنجینه فکر گذشتگان و ثمره پیشنیان است که باید اندیشمندان و زعمای ملت بر آن بیفزایند و به آینده گان بسپارند. پر واضح است مطالعه با بهرهگیری از منابع و کتابهای مفید، ارزشمند و کاربردی علاوه بر افزایش سطح آگاهی و بینش خواننده کتاب، موجب افزایش سطح سواد جامعه و زمینه ساز رشد شخصی و شهروندی است.
روز ۲۴ آبان از آن رو روز کتاب و کتاب خوانی نام گذاری شده است تا نهادهای ذیربط مطالعه و فرهنگ کتاب خوانی را نهادینه و گسترش دهند.
فرارسیدن هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار را گرامی میداریم و این مناسبت ارزشمند را به تمامی دوستداران دانایی، کتابداران پرتلاش، اهل قلم و شهروندان فرهیخته شهر اردکان تبریک عرض میکنیم.
شهرداری و شورای اسلامی نیز که همواره حامی مولفان، شاعران، ادبیان و اهل قلم شهر اردکان بوده، ضمن تبریک این روز فرخنده آمادگی خود را برای برگزاری هر نوع مراسم فرهنگی که کتاب و کتابخوانی را ترویج نماید اعلام می نماید. به امید روزی که کتاب به جزء لاینفک زندگی روزانه همگان درآید.













ثبت دیدگاه